Meniu


cauta doar in
 PureAquaFilter
Vizitatori in ultimele treizeci de minute: 01
 click tracking

 

Izvorul de apă plată la îndemână!


   Termeni si conditii

    Site-ul pureaquafilter.com este administrat de firma Merisnicencu T.Alexandru P.F.A. avand  toate datele de indentificare specificate in sectiunea de contact. Utilizarea site-ului se va face conform termenilor din prezenta sectiune. Firma isi rezerva dreptul de a aduce actualizari ofertelor prezentate pe site fara notificari.

    Comenzile efectuate online sunt valabile in limita stocului disponibil fizic (atentie sistemul actual nu permite corelarea online a stocului fizic si a comenzilor generate de pe site) si nu mai mult de maxim 30 de zile calendaristice in cazul in care nu a fost posibila livrarea produselor, de exemplu daca clientul solicita amanarea livrarii, sau nu a putut fi contactat, etc. Comenzile nu sunt valabile in cazul in care pe site este mentionat in clar ca stocul a fost epuizat, concediu, sau ca magazinul online este inchis. Disponibilitatea produselor si pretul final vor fi comunicate telefonic in momentul procesarii acestora.

    In cazul in care aveti solicitari tehnice speciale, puteti beneficia de consultanta de la firma producatoare de filtre multistadice S.C. Blue Star International S.R.L. reprezentanta de domnul
Profesor Ioan Dorobantu.

   Informatii privind garantia acordata produselor.

   SE ACORDA GARANTIE

   Firma producatoare S.C. Blue Star International S.R.L., acorda garantie in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare precum si a regulilor si schemelor de montaj. Garantia consta in repararea sau inlocuirea componentelor defecte, astfel:
  - 2 ani garantie pentru corpul filtrului si anexe (furtun, adaptor, lebada , suport);
   -1 an garantie pentru elementul ceramic filtrant in limita maxima a 5.000 de litri de apa filtrata (aproximativ 13,5 litri pe zi timp de un an).
   Defectele vor fi anuntate la producator  „S.C. Blue Star International S.R.L”, la numarul de telefon: 0726.750.944 in zilele lucratoare de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00.
 In cazul in care este necesar trimiterea de componente spre a fi inlocuite, reparate si testate:
- clientul  va ambala in materiale de protectie la socuri mecanice produsele, in mod special elementul ceramic filtrant care obligatoriu se lasa la uscat 2-3 zile ca sa ajunga in siguranta;
- va atasa certificatul de garantie in original;
- va expedia coletul la distribuitor.

   NU SE ACORDA GARANTIE in coditiile nerespectarii instructiunilor de utilizare precum si a regulilor si schemelor de montaj.

   Exemple de nerespectare a instructiunile de utilizare si ale regulilor de montaj: realizarea de modificari asupra produsului prin inlocuirea pieselor acestuia, sau adaugarea de robineti de inchidere pe conectorii acestuia, sau montarea de robineti de inchidere dupa filtru – de exemplu filtru montat sub chiuveta, sau a altor componente care impiedica apa filtrata sa curga libera prin lebada filtrului asa cum a fost proiectat acesta sa functioneze, modificari ce creaza presiune suplimentara in corpul filtrului conducand la spargerea acestuia; supunerea filtrului la socuri mecanice – trantire, lovire; termice – lasat incarcat cu apa la temperaturi sub 0 grade celsius; sau neamorsarea adica nu a fost umplut cu apa paharul filtrului la punerea produsului in folosinta; utilizarea de ustensile mecanice cum ar fi patente, chei metalice reglabile, etc. prin care se strang si se deterioreaza sau se rup conectorii, racordul, etc.; utilizarea la presiuni mai mari de 3 bari fara montarea unui regulator de presiune reglat la 2 - 2,5 bari; folosirea de substante chimice la curatarea elementului filtrant, sau de materiale abrazive cum ar fi bureti de sarma, perii de sarma sau alt material abraziv, smirghel, etc.; montarea inversa a filtrului in reteaua de apa contrar sensului sagetilor de pe capacul filtrului, utilizarea filtrului pe o apa cu duritate mare si continut de fulgi de calcar in suspensie, sau incercarea de filtrare a altor lichide.

    Informatii privind returnarea produselor:
    Produsul nu este pus in functiune

   Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare se poate face in primele 14 zile de la primirea produsului si este aplicabila doar clientilor persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta conform O.U.G. 34/2014.

   Inainte de returul produsului, clientul are obligatia de a anunta producatorul  S.C. Blue Star International S.R.L. la numarul de telefon: 0726.750.944 in zilele lucratoare de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00.

  
De asemenea va punem la dispozitie si un formular de retur: <<Click aici>>

   Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original nedeteriorat cu toate accesoriile) si insotit de urmatoarele documente: instructiunile de utilizare, aditionalul de montaj, certificatul de garantie in original si se trimite la distribuitor, de preferat prin acelasi serviciu de transport prin care a intrat in posesia sa.

   Returnarea banilor se va face in termen de 14 zile calendaristice, de la data primirii returului  produsului, prin ordin de plata bancar in contul bancar furnizat in scris de catre client (IBAN), in acest caz este necesar sa fie furnizat si un CNP valid, pentru efectuarea platii.
   Clientul va suporta costul transportului aferent returului produsului.
   Clientul va suporta costul ram
bursului banilor, in cazul in care solicita alta metoda decat virament bancar.

   Produsul filtru multistadic este pus in functiune 

 ,,Avand in vedere implicatiile asupra sanatatii si a naturii produselor avand consumabile ce nu mai pot fi revandute odata puse in functiune, in conformitate cu articolul 16 din O.U.G. 34/2014 privind exceptările de la dreptul de retragere, nu mai este posibila restituirea sumei platite.,,

   Cu titlu de exceptie de la regula mentionata mai sus producatoatorul „S.C. Blue Star International S.R.L’’, ofera clientului posibilitatea de a returna, din oricare motiv, filtrul multistadic instalat si utilizat de catre client in termenul maxim de 14 zile calendaristice de la data primiri acestuia, in conditiile suportarii de catre client a pretului unui element filtrant nou -acesta fiind consumabil, a pretului pieselor lipsa sau deteriorate de client precum si costul transportului aferent returului produsului (ce se va face de preferinta prin acelasi serviciu de transport prin care clientul a intrat in posesia sa). Clientul nu va mai trimite elementul filtrant utilizat.

   Returnarea banilor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii inapoi a produsului prin ordin de plata bancar in contul bancar furnizat in scris de catre client (IBAN), in acest caz este necesar sa fie furnizat si un CNP valid pentru efectuarea platii.
   Clientul va suporta costul ram
bursului banilor, in cazul in care solicita alta metoda decat virament bancar.

   Punerea in functiune a filtrul multistadic precum si a consumabilelor, reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la drepturile si obligatiile ce va revin. Va multumim!

 

Inapoi la meniu  
 

  

Stiati ca:

Organismul uman contine mai mult de 70% apa?
Aceasta scade pe masura ce inaintam in varsta?
Pentru a fi sanatosi aveti nevoie de minim 2 litri de apa pe zi?

 
Produse in cos

PureAquaFilter - Continutul cosului dumneavoastra de cumparaturi
 Cosul este gol.


 Valoare: 0 lei

 Modifica comanda
 Finalizeaza comanda
Atentionare

» In 30.01.2019 Ministerul Sănătății recomandă bucureștenilor să nu folosească apa de la robinet pentru băut, gătit sau igiena personală

» In 14.03.2018 Direcția de Sănătate Publică: „Apa de la robinet nu este potabilă!“ - Zona afectata fiind o buna parte din Judetul Brasov

» In data 19.03.2016 protectia consumatorilor a gasit in supermarketurile din Bucuresti cinci tipuri de apa ce nu corespund microbiologic. Depasiri enorme ale parametrilor in unele cazuri

Referinte
(linkurile de mai jos duc catre pagina de cuprins unde veti gasi linkurile directe catre articolele respective)

» Purificarea apei la uzina ROSU (ApaNova) - Apa “moarta”, apa “vie”
» Cum a aparut filtrul profesional M4 multistadic (interviu din 2004 publicat in Formula-AS)

» Informatii osmoza inversa (1.Engleza, 2.tradus prin google in Romana)

» Mineralele bune de baut & mitul TDS-metrului (consecintele consumului de apa cu continut redus de minerale)
» Studiu amplu in limba engleza aparut inca din 2004 al Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind riscurile grave ale consumului de apa demineralizata

» Apa alcalina si “ionizata”, informatii stiintifice (1.Engleza, 2.tradus prin google in Romana)
» Dictionar de termeni si dispozitive pseudostintifice referitore la apa (pacaleli - inselaciuni), material scris de profesor emerit Stephen Lower (1.Engleza, 2.tradus prin google in Romana)
» Omul care “cultiva” apa (1.Engleza, 2.tradus prin google in Romana)
» Care este secretul “murdar” al apei imbuteliate
» Cati nitrati se ascund sub eticheta apelor minerale (Evz)
» Apa plata imbuteliata, interzisa intr-un oras din Australia
» Ce reprezintă simbolurile de pe fundul ambalajelor de plastic?
» Harta punctelor de colectare / buletine de analize Apa Nova

Pentru sanatate

» Catina planta minune: info1, info2, info3, info4
» Vitamina C
» Afinele, mici dar mari campioane: info1, info2
» Plante dinamita pentru sanatate
» Paducelul planta inimii: info1, info2, info3, info4
» 10 combinatii de alimente, sinergia alimentara
» 5 plante care stimuleaza imunitatea
» Tratamente Naturiste - Cozac Plant

Utile

» Casa solara (1.Engleza, 2.tradus prin google in Romana); filmul de prezentare
» Mantuirea de dupa cumplita ratacire (credinţele contrare informaţiilor ştiinţifice corecte produc cei mai cumpliţi monştri)
» Cel mai bogat om din Babilon (cautati varianta in romana sau engleza si citit neaparat aceasta carte, veti descoperi printr-un limbaj simplu dar profund, secretele succesului)
 

©Copyright 2009 2021 www.PureAquaFilter.com
Toate drepturile rezervate